| Šafránkové město-Zemní stadion | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
SteamTiger Dark Trainer
Poèet pøíspìvkù : 74 Join date : 06. 07. 11
| Předmět: Šafránkové město-Zemní stadion 22.07.11 18:09 | |
| Ash
Naše auto zastavilo před na parkovišti, blízko zemního stadionu. Důvod, proč sem vás vzal sem, je, že ste jedni z mých nejlepších trenérů a pravděpodobně budu potřebovat vaši pomoc. Todle je šafránkové město a my deme k zemnímu stadionu, kde má sídlo Giovany, chlápek co tahá za nitky s Rocket. Chci aby se se mnou spojil a stal se mým podřízeným. Maj totiž vzácný pokémony a to bude jeden z klíčových prostředků na poražení rady. Takže vyrážíme. Řekl sem a vystoupil sem z auta a došel sem na vrátnici zemního stadionu. Mohl to bejt šok, když mě tam viděli, ale o to sem se nestaral. Jdu za Giovanym, ohlašte nás. | |
|
| |
Tokugawa Gym Master
Poèet pøíspìvkù : 97 Join date : 05. 07. 11
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 22.07.11 18:13 | |
| Clark
Bez řečí sem šel za Ashem a když sme čekali na vrátnici, tak sem stál vedle něj jako stráž s pokebalem v ruce. | |
|
| |
Mister_zx
Poèet pøíspìvkù : 206 Join date : 10. 06. 11
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 22.07.11 18:17 | |
| Vrátný
Zmáčkl nějakej čudlí a otevřeli se mohutné ocelové dveře.Hodně štěstí.
Keichi následoval sem Ashe. | |
|
| |
SteamTiger Dark Trainer
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 22.07.11 18:26 | |
| Ash
Štěstí budete potřebovat vy. Řekl sem s takovým ďábelským smíchem a vešel sem dveřmi. Hej Giovany, kde vězíš? Takhle vítáš starý známí? | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 22.07.11 18:36 | |
| Giovany
Co mi chceš?Zahřměl hlas ze zadu obří temné místnosti kde si Geovany hladil pershana. | |
|
| |
SteamTiger Dark Trainer
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 22.07.11 18:47 | |
| Ash
Zdravim Giovany, takhle by si se mnou ale mluvit neměl. Po tolika letech... Už nesbírám odznáčky víš? Teďka budu vládnout světu a ty mi pomůžeš. Řekl sem a měl sem takovej zákeřně usměvavej výraz. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 22.07.11 18:48 | |
| Geovany
Fakt?Tak mi buď polož výbornou nabídku za výměnu nějakého vzácného pokémona nebo mě poraž v boji.Řekl pobaveným tónem a otočil se na židli k tobě při čemž dál hladil Pershana. | |
|
| |
SteamTiger Dark Trainer
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 22.07.11 18:52 | |
| Ash
Druhá možnost se nám líbí víc, proto sme tu tři. Víš, my nehrajeme fér. Stejně jako ta tvoje banda a to se nám na ní líbí. Ale víc by ses mi hodil ty a ti silní pokemoni. Víš, až nastane převrat. Řekl sem a ta poslední věta zněla, jako bych říkal, co bude zítra k obědu. Clarku, Keichi, ukažte Giovanimu naši pohostinnost. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 22.07.11 18:59 | |
| Keichi
Flygone!Hodím pokébal. | |
|
| |
Tokugawa Gym Master
Poèet pøíspìvkù : 97 Join date : 05. 07. 11
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 22.07.11 19:01 | |
| Clark
Stoupnu si vedle Ashe a hodim pokebaly. Sevipere! Arboku! | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 22.07.11 19:09 | |
| Kechi
Tauros!Ještě jsem vyhodil jeho (dál pls za mě Tokugawa jestli může)
Geovany
A náš mister nic?Výsmívá se. | |
|
| |
SteamTiger Dark Trainer
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 22.07.11 20:09 | |
| Ash
O čem to mluvíš? Můj pokemon je tady. Řekl sem a Pikachu mi seskočil z ramene. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 27.07.11 10:31 | |
| Geovany
Stopadesátko,Dvěstěsedmnáctko,Řistaosmdesátpětko.Zavolal a před něj si stoupli tři pokémoni.Jewden malinký druhý větší a třetí obrosvský.Nebylo je vidět byli haleni stínem. | |
|
| |
SteamTiger Dark Trainer
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 27.07.11 10:42 | |
| Ash
Mám toho největšího, se zbytkem si dělejte co chcete. Řekl sem chladně a ukázal sem na pokemona, velkého asi jako já. Pikachu, Swift, potom rychlý útok(Quick Attack) a pak se stáhni. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 27.07.11 10:58 | |
| Geovany
To je pěkný že vůdce si bere na starost méďu.Ale ten zbytek vás sundá na jednu ránu všechny.Jirashi (385) splň mi přání změň Ursaringa (218) na Groudona.Jirashi přikývl a Ursaring se změnil na groudona. | |
|
| |
SteamTiger Dark Trainer
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 27.07.11 17:47 | |
| Ash
Když Giovanni vypustil Groudona, jen s těží sem skryl údiv. Toho chci. Je mi jedno, jak ho získáte, ale Groudona musíme získat, za každou cenu. Třeba si u toho chcípněte, ale Groudon bude můj. Budu hádat, ten poslední skrytej ve stínu, je Mewtwo, že? Bez něj by si na nás nešel... Zpátky Pikachu. Řekl sem přísně a Pikachu mi skočil k nohám. Chtěl sem ho vrátit do pokebalu, ale odmítl, tak sem po něm pokebal hodil a dostal sem ho tam násilím. Stejnak bys prohrál. Vyhodil sem na zem dva pokébaly. Vítejte, Charizarde, Tyranitare! Řekl sem temně a usmál sem se. Doufám, že si tvrdě trénoval, Giovanni, jinak o ty tvoje cenný pokémony přijdeš. Řekl sem s ďábelským úsměvem. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 27.07.11 20:45 | |
| Geovani
Ano Groudone,Mewtwo a Jirashi.Řekl jsem ironickým hlasem.Jirashi splň mi další přání odvolej jeho pokémony.Jirashi přikývl a Ashovi pokemoni byli zpátky v pokébalech. | |
|
| |
SteamTiger Dark Trainer
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 28.07.11 18:27 | |
| Ash
Ty zkurv*synu. Řekl sem a vyhodil sem čtyři pokebaly. Sceptile Dirty Trick! Tyranitare, Bite! Charizarde, Heat Wawe! Venosaure, Sleep Powder! Jeden dopadl před Giovanniho, objevil se Sceptile a rukou mu zakryl obličej, zacpal pusu a čepele na druhé ruce mu přiložil ke krku. Před Groudona taky spadl pokemon, objevil sem Tyranitar, zaryl mu drápy do ramenou a kousl ho do krku. Před Mewtwo se objevil Charizard, chytil ho rukama, obalil ho křídlama, aby nemohl utéct, pak otevřel chřtán a na Mewtwo se vyvalil proud ohně. Venosaur se objevil před Jirashim a pokusil se ho svým útokem uspat. | |
|
| |
Mister_zx
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion 28.07.11 18:54 | |
| Geovani
MewTwo!Stihl jsem ještě zakřičet.Ten zazářil fialovou barvou a všichni ashovi pokemoni se vznesli a několikrát s nimi hodil o zem.Poté už ale nebyl schopen chvilku útočit. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Šafránkové město-Zemní stadion | |
| |
|
| |
| Šafránkové město-Zemní stadion | |
|