Phate69 Trainer
Poèet pøíspìvkù : 49 Join date : 06. 07. 11
| Předmět: Gin- Phatův char 06.07.11 12:03 | |
| ŽivotopisJméno: Gin Příjmení Nerad ho vytahuje a už pomalu zapomíná, že nějaké má Věk: 19 Výška: 178cm Váha: 59kg Povolání: Sběratel vzácných pokémonů Povaha: Gin je mladý, urostlý floutek, který vždy plně věří v sílu svých pokemonů. Má rád "elegantní" pokemony s hebkou srstí a vzácné pokemony.Povahou je trochu arogantní, ale do kamarádů se moc nenaváží a narozdíl od ostatních, jeho přátelé vždy poznají, kdy si dělá legraci...V boji je dost nekompromisní a když bojuje o svou čest, nebojí se nepřátelského pokemona zabít. Vybavení: 6 pokébalů, pokedex, 1000zlaťáků Pokémon: Abra - Spoiler:
Útoky: Soustředění (nemůže být zmatena ani paralyzována), Synchronizace (pokud usne, nepřátelský pokemon usne také), Zmatení (ssmysly soupeřova pokemona se na chvíli vymknou kontrole a soupeřův pokemon vyšle jeden útok úplně nazdařbůh a tím se unaví) Cíl: Cíl první: Chytit Ninetalese nebo Arcanaina, cíl druhý: Nasbírat vzácné pokémony Strach: z toho, že ho nějaký ještě arogantnější floutek porazí Vysněný Pokémon: Ninetales, Tauren, Arcanaine, Articuno, Tauros Příběh: Nevím, co vám mám povídat. Několik let jsem studoval pokemony teoreticky a přišel čas na praxi. Ale nehodlám být jako ti mladí, ambiciozní floutci, co si myslí, že mít 150 pokemonů je cool. K pokemonům musíte mít vztah a proč bych měl mít vztah s nějakým obyčejným pokemonem? Proto jsem se rozhodl sbírat ty nejelegantnější a nejvzácnější. O co vzácnější pokemon, o to vzácnější vztah. Ale na svých cestách jsem viděl už tolik pokemonů, tolik trenérů. Trochu mě štve, že vymyzela ta stará dobrá klasika jako byl mistr Ash. Proto se zaměřuji pouze na staré pokemony- protože jsou stokrát lepší, než ti noví. Obrázek: - Spoiler:
Naposledy upravil Phate69 dne 06.07.11 14:36, celkově upraveno 3 krát | |
|
Mister_zx
Poèet pøíspìvkù : 206 Join date : 10. 06. 11
| Předmět: Re: Gin- Phatův char 06.07.11 12:06 | |
| Obrázek do spoileru a útoky pokemona | |
|
Phate69 Trainer
| Předmět: Re: Gin- Phatův char 06.07.11 12:14 | |
| | |
|
Mister_zx
| Předmět: Re: Gin- Phatův char 06.07.11 12:20 | |
| No tak jo ukecáváš mě jakou dobu tak přijato | |
|
Ero-sama
Poèet pøíspìvkù : 30 Join date : 10. 06. 11 Age : 30 Location : Taková prdel světa :D Pardubice :D
| Předmět: Re: Gin- Phatův char 06.07.11 12:44 | |
| Pokud se nepletu tak Abra není ve Startovních pokemonech takže to by sis měl upravit. Potom budeš mít i ode mě přijato | |
|
Mister_zx
| Předmět: Re: Gin- Phatův char 06.07.11 12:49 | |
| Já mu jí dovolil jako vyjímku pro zběrače | |
|
Ero-sama
Poèet pøíspìvkù : 30 Join date : 10. 06. 11 Age : 30 Location : Taková prdel světa :D Pardubice :D
| Předmět: Re: Gin- Phatův char 06.07.11 12:51 | |
| OK, OK tak v tom případě se omlouvám a tedy PŘIJATO | |
|
Phate69 Trainer
| Předmět: Re: Gin- Phatův char 06.07.11 12:53 | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Gin- Phatův char | |
| |
|