Jméno: Red
Příjmení: Carter
Věk: 14 let
Výška: 165 cm
Váha: 53 kg
Povolání: Trenér dobrodruh
Povaha: Věčně vysmátej a neposednej. Když zrovna nejezdim na prkně, tak otravuju starší bratry.
Vybavení: 6 pokebalů, 1 pokedex, 1000 zlaťáků, batoh, spacák, náhradní oblečení, skate, sušenky
Vzhled: Tmavě-hnědý oči (do černa), oblečení jako na obrázku, atletická postava a na hlavě neustále čepice. Pokebaly nosí na opasku a když zrovna nejede na skatu, tak ho má zezadu na batohu.
Pokémon: Squirtle – Náraz (narazí do soupeře hlavou), Zmatení ocasem (zmate protivníka a tím sníží jeho obranu), Vodní dělo
- Spoiler:
Pidgey - Náraz, Písečný útok (Křídly rozvíří písek a oslepí soupeře)
- Spoiler:
Weedle - Jedové bodnutí, Vláknová střela
Cíl: Stát se šampiónem
Strach: Že se na mě starší bratři vyprdnou
Vysněný Pokémon: Gastly
Příběh: Narodil jsem se do jedné rodiny v Oblázkovém městě. Táta trenér pokemonu, mamina pomocnice profesora Oaka a dva starší bratři. Táta byl často pryč a když se o mě nestarali bratři, tak sem byl s mamkou u profesora Oaka mezi pokemonama s kterýma sem si chtěl hrát.
Když sem vyrost a nikdo mě nemusel hlídat, tak sem se u profesora Oaka už tolik neukazoval, většinou jenom když po mě něco chtěla mamka anebo když sem si chtěl hrát s pokemonama. Většinu času sem totiž trávil jízdou, spíše učením, na skateboardu anebo běháním za jedním z bráchů, většinou za tim starším.
Ikdyž sem rád dělal lumpárny, tak sem měl nejradši tátovy zastávky doma, kdy nám dával dárky, ukazoval nový pokemony a vyprávěl příběhy, co zažil a slyšel. Nejvíc se mi líbily strašidelný příběhy, hlavně ty o pokemoních duchách a proto je mým snem jednoho takového chytit a vytrénovat.
Když se táta vrátil nadobro domu, tak sem musel trochu ubrat s lumpárnami a musel sem se víc věnovat přípravám na trenérskou cestu, s čím mi pomáhal táta s bráchou a musel sem chodit na přednášky k profesorovi Oakovi. Ale to mi nebránilo v jízdě na prkně, bez něj sem se nikdy nikam nehnul.
Když mi bylo 14 let, tak mi všichni pořád připomínali, že brzy všichni tři vyrazíme na cestu a nutili mě se ještě víc připravovat a já to nesnášel. Občas sem před nějakou hodinou vzal prkno a utekl ven, kde sem dělal bordel s kamarádama. Občas sem tajně sledoval Lance, když se někam nenápadně vypařil. A skoro vždycky to dopadlo tak, že se cicmal s nějakou holkou.
V den jeho 18. narozenin jsme si vybrali pokémona a vyrazili na cestu. Protože jsem u profesora Oaka rád plaval v bazénu s pokémona, tak sem si vybral vodního pokémona. Squirtla.
Obrázek: - Spoiler: